Om oss

Din upplevelse är vårt jobb

Under tio års tid i ett försök att skapa en produkt som levererar nöjda kunder har vi lärt oss en hel del på vägen. För att kunna skapa den produkt som passar just dig, lägger vi därför stor vikt på att vara lyhörda. Vi är specialiserade på friluftsprodukter för både sommar och vinteraktiviteter.

Hos oss ska det alltid kännas enkelt och tryggt.

För att få kallas Diplomerad Snöskoteruthyrare måste uthyrningsföretaget ha genomgått utbildningen ”Säker snöskoteruthyrare” och blivit godkänd. Utbildningen har tagits fram av Nationella Snöskoterrådet och Fjällsäkerhetsrådet med stöd av ingående organisationer och myndigheter.

Vi är diplomerad snöskoteruthyrare

Miljömedvetet tänkande

I en tid av miljöhot och global uppvärmning gäller det att både entreprenörer och konsumenter har ett miljömedvetet tänkande. Vi ser alltid till att välja det mest skonsamma produkterna och jobbar hela tiden mot att utveckla verksamheten för en frisk och hållbar miljö.

Vi satsar på hög Kvalitet

För att minimera riskerna att ni som kund ska stöta på problem och riskera att bli missnöjd med det ni hyr från vår verksamhet satsar vi på god service och hög kvalitet.

Vi kontrolerar och servar ständigt våra produkter hos auktoriserade verkstäder